Porto ja niisama mulinat
OlĂĄ! Tulime just koju, kĂ€isime Portugali rahvusrooga Francesinhat söömas. TĂ€iega hea, super maitseelamus, aga liikumisvĂ”imetud peale seda. đ Tegu on vĂ”ileiva sarnase toiduga - kaks paksu saiaviilu, mille vahel juust, steik, erinevad singid, peekon. Siis valatakse kogu kupatus ohtra tomatise kastmega ĂŒle. KĂ”rvale suur kandikutĂ€is friikartuleid ja muidugi veel kannutĂ€is kastet. (Pildid all nagu alati!) Kui toidust hetkel kĂ”rvale kalduda, siis rÀÀgiksime hea meelega Porto reisist ka ja miks otsustame oma viimase nĂ€dalavahetuse just seal veeta. (Muidugi, seal sĂ”ime ka Francesinhat. đ ) Porto on NII ĂGE! Seal on ilus, uudne, palju teha. Braga on samuti super linn, kuid oma blogis oleme ausad - Porto on poole ilusam ja seal kĂ€ib tĂ€iega turiste. Bragas ei ole me pea ĂŒldse kedagi kohanud, kes poleks portugallane. Bragale annab plusi juurde aga imeilusad jĂ”ulutuled ja see meeleolu mis siin tĂ€navatel on, on tĂ”esti nagu filmist. Eks rohi alati teisepool rohelisem. MiskipĂ€rast on Portos
Comments
Post a Comment